Volwassenen

Doel van de cursus
Door nieuwe kennis op te doen gaat er een andere wereld voor u open.
Via de Chinese taal en cultuur kijkt u met andere ogen naar China en Chinezen. U begrijpt beter hoe de moderne Chinese samenleving in elkaar zit en u heeft ook kennis gemaakt met de eeuwen-oude tradities die China rijk is.

Lesmateriaal
Wij gebruiken het Chinees-Nederlandse lesmateriaal “Cursus Mandarijn Chinees” als basis. Bij elke les wordt er extra leerstof toegevoegd mocht het nodig zijn. Bij dit boek is er ook een bijbehorende CD. Het lesmateriaal moet worden aangeschaft aan het begin van de cursus.

Methodiek
De cursus is praktijkgericht. U kunt na elke les de opgedane kennis in vergelijkbare situaties toepassen.
De uitspraak wordt op specifieke manier met handgebaren behandeld. Door geschreven karakters te bestuderen wordt de Chinese cultuur belicht. De klassikale activiteiten worden op een creatieve manier georganiseerd om te zorgen dat u snel vertrouwd raakt met de taal en cultuur.

Duur van de cursus
Elke cursus is opgebouwd uit modules van 15 lessen, beginnend op basisniveau, met een optie tot vervolgmodules van toenemend niveau. Groepslessen duren standaard anderhalf uur per les. Bij de individuele lessen mag u kiezen uit een lesduur van één uur, anderhalf uur of twee uur per les.

Kosten per cursus
Individuele lessen (1 uur per les)€570 per persoon
Groepslessen (1½ uur per les)€430 per persoon bij 2 personen
€380 per persoon bij 3-4 personen
€350 per persoon bij 5-7 personen
€325 per persoon bij 8-10 personen

De maximale groepsgrootte is 10 personen. Een grotere groep betekent minder individuele aandacht voor de cursisten.